Szűrés

A(z) Samsung Electronics kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung kétszámjegyű növekedést ért el márkaértékében

2022. november 13. -

A Samsung Electronics idén is bekerült az Interbrand nemzetközi márkatanácsadó Best Global Brands 2022 listájának első öt márkája közé. A Samsung márkaértékét 87,7 milliárd dollárra értékelték ebben az évben, ami 17%-os növekedést jelent a 2021-ben mért 74,6 milliárd dollárhoz képest, így a vállalat zsinórban harmadik alkalommal kap helyet a TOP5-ös lista ötödik helyén az összesen 100 fős rangsorban. 

Tovább

Van rosszabb Pandora szelencéjénél? A párod telefonja!

2018. november 19. -

Manapság féltékeny párok és aggódó szülők hada próbál beférkőzni a hozzá közel állók üzenetei és levelei közé, és így vélt titkok birtokába kerülni. 

Tovább

Ütős vígjáték készült főszerepben a mobiltelefonokkal

2018. november 5. -

Jelenleg világszerte mintegy 2,53 milliárd* okostelefon bújik meg a felhasználók zsebében. Van, amelyik családi fotókat, van, amelyik megvalósításra váró álmokat és van, amelyik súlyos titkokat rejt. A mobiloknak köszönhetően mostanra szinte az egész életünk elfér a tenyerünkben, de vajon meg mernénk mutatni a tartalmát a hozzánk legközelebb állóknak (ülőknek)? Vajon ugyanazok az emberek vagyunk az okostelefonunkon keresztül, mint amit az életben is mutatunk? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat Goda Krisztina a Samsung Electronics támogatásával készült új vígjátékában, amely 2018. december 6-tól lesz látható a mozikban.

Tovább

Hangzásból jeles

2018. augusztus 28. -

A Samsung Electronics társmárkájával, az audio termékeket gyártó Harman Kardonnal közösen mutatta be prémium hangprojektorát, amely 2018 szeptemberétől Magyarországon is elérhető lesz. A HW-N950 soundbar az újdonsült partnerség jelképeként mind a Samsung, mind a Harman Kardon logóját viseli.

Tovább